Podeli vest

U Crnoj Gori je danas dan žalosti zbog tragedije u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u Beogradu i masovnog ubistva u selima u okolini Smedereva i Mladenovca.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

BUDVA
Foto: Pixabay

“Na dan žalosti, u skladu sa Zakonom o državnim simbolima i Danu državnosti, zastave će biti spuštene na pola koplja na svim zgradama državnih organa i zgradama organa lokalne samouprave i javnih ustanova”, saopšteno je iz crnogorske Vlade, prenosi portal CdM. “U skladu sa Odlukom, na dan žalosti na javnim mestima neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera, a u ugostiteljskim objektima neće se emitovati muzika.

Elektronski i drugi mediji dužni su svoje programske sadržaje prilagoditi obeležavanju dana žalosti”, dodaje se u saopštenju. U sredu je u osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u Beogradu učenik sedmog razreda K. K. ubio osmoro učenika i radnika obezbeđenja i ranio šestoro đaka i jednu nastavnicu.

Nepunih 36 sati nakon tragedije u školi na Vračaru došlo je do novog masovnog ubistva u Srbiji – naoružani mladić U. B. ubio je osam i ranio 14 ljudi u selima Malo Orašje kod Smedereva i Dubona kod Mladenovca.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

preminuo

PREMINUO MUZIČAR TONI MONTANO

Velibor Miljković, poznatiji kao Toni Montano, preminuo je danas u 62. godini u Beogradu, potvrđeno je Tanjuga iz okruženja poznatog…