Podeli vest

Nakon što je u ponedeljak postigao 151 poen uz 70 skokova i 36 asistencija u pet utakmica i postao MVP, Nikola Jokić sada želi samo jedno- da stigne na trke konja u nedelju.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Tanjug/AP Photo/Jack Dempsey

Kada su nakon pobede Denvera i osvajanja titule Jokiću saopštili da je pobednička parada zakazana za četvrtak bio je šokiran i spontano je odgovorio “Ja moram kući”. Kuda Jokić tako žuri otkrio je u jednom od intervjua koji je dao za NBA TV.

Na pitanje kada će stići u Sombor Jokić je objasnio svoj plan.

“Parada je u četvrtak, a ja moram da stignem na trke konja u nedelju. Ne znam kako ću to da izvedem… Pitaću Džoša da mi da njegov privatni avion”, rekao je Jokić uz smeh.

Ceo tim NBA TV-a saglasio se da je Jokić zaslužio da mu milijarder i vlasnik denvera Džoš Krenke ustupi svoj avion.

“Super je što sam mu pitanje postavio na televiziji, sad je pod pritiskom”, uz osmeh je konstatovao Jokić.

Otac Džoša je Sten Krenke, a majka je En Volton Krenke i oboje su multimilijarderi. Njegova majka je naslednica bogatstva porodice Volton koja je vlasnik “Volmarta”, jednog od najvećih svetskih lanaca supermarketa.

Otac je Sten Krenke se obogatio u sportu. On je trenutno vlasnik čak devet sportskih klubova: Arsenala, ženskog tima Arsenala (fudbal), Denver Nagetsa (košarka) , Kolorado Avalanša (hokej), Kolorado Repidsa (fudbal), Kolorado Mamuta (lakros), Los Anđeles gladijatora i Los Anđeles Gerile (esports).  

Sam Džoš najviše vremena provodi u Denveru. Jokića je već posećivao u Somboru i jasna mu je Nikolina ljubav prema konjima. Čekamo sada da samo kaže “DA” i jokić privatnim avionom stiže na trke konja.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: