Podeli vest

Policajac koji je ranio Milana Jovanovića iz Zvečana, kao i još trojica koji slučaj nisu prijavili, terete se za krivična dela “ubistvo u pokušaju” i “neprijavljivanje krivičnog dela”, saopšteno je iz policijskog inspektorata Kosova (PIK).

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Policija svetla
Foto: Shutterstock

Istražitelji policijskog inspektorata Kosova uhapsili su, kako se navodi, četiri policajca koji su u ponedeljak uveče u blizini Leposavića ranili jednu osobu.

“Policijski inspektorat Kosova saopštava da su na osnovu do sada dobijenih informacija i dokaza, suspendovana četiri policijska službenika, tri službenika koja nisu prijavila slučaj i jedan službenik zbog neprijavljivanja i učešća u slučaju”, navodi se u saopštenju PIK-a.

Nakon što su preduzeli više istražnih radnji u koordinaciji sa tužilaštvom, istražitelji policijskog inspektorata su, kako se dodaje, danas u večernjim satima uhapsili četiri policijska službenika zbog sumnje da su počinili krivično delo “neprijavljivanje krivičnog dela”, a jedan od njih je osumnjičen za krivično delo “ubistvo u pokušaju”.

Odlukom tužioca određeno im je zadržavanje od 48 sati, dodaju iz policijskog inspektorata.

Direktor bolnice u Mitrovici Zlatan Elek kaže da je Jovanović u stabilnom stanju i da je na jedinici intenzivne nege kako bi se uradio dodatni dijagnostički postupak. A dežurni hirurg Nikola Radojčić preneo je da je na odeljenje hirurgije primljen pacijent s prostrelnom ranom u predelu desne strane grudnog koša, da je bio u stanju hemoragijskog šoka, operisan je i krvarenje je zaustavljeno.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: