Podeli vest

Prema izboru britanskog sportskog sajta “givemesport.com” među najboljim fudbalerima stare Jugoslavije su četiri igrača iz Srbije

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

fudbal
Foto: Pixabay

Srpski fudbaleri Dušan Tadić, Nikola Milenković, Dušan Vlahović i Sergej Milinković-Savić nalaze se u idealnom timu, koji je sastavljen od sadašnjih igrača s prostora bivše Jugoslavije, prema izboru britanskog sportskog sajta “givemesport.com”.

Britanski sajt je objavio tekst pod naslovom “Moderna Jugoslavija bi bila jedna od najjačih reprezentacija sveta”.

“Balkan je uvek bio rasadnik sjajnih fudbalera. Hrvatsku su do srebra na SP 2018. odveli Luka Modrić, Ivan Perišić i Mateo Kovačić, koji su rođeni na istočnoj obali Jadranskog mora. Legendarni uspeh Crvene zvezde 1991. godine i aktuelni fudbaleri sa Balkana koji u velikom broju nastupaju u pet najjačih evropskih liga, dokaz siu da se u državama bivše Jugoslavije rađaju neverovatni talenti”, piše britanski sajt.

U idealnom timu bivše Jugoslavije sada bi se našli: Jan Oblak (Slovenija), Nikola Milenković (Srbija), Stefan Savić (Crna Gora), Joško Gvardiol (Hrvatska), Marcelo Brozović (Hrvatska), Dušan Tadić (Srbija), Luka Modrić (Hrvatska), Mateo Kovačić (Hrvatska), Ivan Perišić (Hrvatska), Sergej Milinković-Savić (Srbija), Dušan Vlahović (Srbija).

(Kraj) man/drm


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: