Podeli vest

Program događaja “O5 Cirkus u Beogradu”, koji će trajati od danas do 25. maja, omogućiće publici da uživa u cirkuskim predstavama priznatih umetnika, najavio je danas organizator Udruženje za razvoj i afirmaciju savremenog cirkusa “Cirkusfera”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO PIXA BAY

U sklopu programa je večeras u Bitef teatru (21:00) predstava “Fora (Spolja)”, u kojoj Alis Rende”zatvorena u kutiji od pleksiglasa, podsećajući na postavke u anatomskim muzejima, stvara unikatni performans – revolucionarni za ovaj žanr”, navedeno je u soapštenju.

“Cirkusfera” je najavila za 23. maj (18:30) na platou ipsred Muzeja Jugoslavije besplatan francuski program “Kora”, odnosno “performans višestrukih tela, nepredvidivog žongliranja i smešne virtuoznosti”.

Predstava je deo projekta “Cirkus=umetnost”, koji je osmišljen u saradnji sa regionalnim programom za izvođačke umetnosti Teatroskop, a realizuje se uz podršku Francuske ambasade i
Francuskog instituta.

Besplatni “Otisci” Hristine Šormaz 25. maja (19:00) u Bitef teatru su rad u nastajanju, koji “propituje tragove koje ljudi ostavljaju u svom okruženju, istražujući fenomen moći i potrebu ljudske vrste za kontrolom nad svim ne-ljudskim”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ