Podeli vest

Delimično pomračenje Sunca, poznatije kao Crni Mesec, desiće se 25. oktobra u znaku Škorpije i poseban uticaj će imati na ova četiri znaka.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Nedeljni horoskop

Period pomračenja Sunca je uvek deo godine u kojem se dešavaju najveće promene u životu, a na oa četiri znaka će se posebno odraziti

BIK

Pomračenje Sunca i mladi mesec padaju u vašu sedmu kuću partnerstva, dovodeći vaš fokus na vaše veze jedan na jedan – romantične, platonske i profesionalne. Ne možete a da ne razmislite o tome kako ispunjavate svoje potrebe u okviru ovih veza, i ako je vreme da prihvatite promene kako biste podstakli reciprocitet, ovo je vaš trenutak.

LAV

Mlad mesec i pomračenje Sunca pogađaju vašu četvrtu kuću doma i porodice života, okrećući vaš um ka vašim korenima. Promene u vezi sa vašom životnom situacijom i porodičnim vezama mogle bi da imaju značajan uticaj na vas. Možda ćete doneti oduku da napustite grad ili mesto gde živite ili ćete dobiti novog člana porodice. Šta god da se desi ne zaboravite da porodice žive u vama i određuju vas gde god da se nalaze i gde god da odete.

ŠKORPIJA

Sa mladim mesecom i pomračenjem Sunca koji padaju u vašu prvu kuću koja određuje vašu ličnost, vreme da zapišete svoje dugoročne lične ciljeve – i da se udaljite od veza i samoograničavajućih narativa koji vas sputavaju. Pronalaženje načina da se oslobodite prošlosti moglo bi biti ono što je potrebno da vas pokrene ka budućnosti i ostvarenju vaših snova. Nikad nije lako sesti za sto sa svojim prošlim vremenima, ali ako postoji pravo vreme ovo je upravo to vreme.

VODOLIJA

Mladi mesec i pomračenje Sunca osvetljavaju vašu treću kuću komunikacije, čineći ovo trenutkom u kome će vaš društveni život biti u hiperfokusu. Ovo je period za presek stanja. Ko je višak u vašem životu? Kos u vaši energetski vampiri? Ovo je pitanje na koje bi, pre svega, sebi trebalo da date odgovor. Ovo je vreme da učite nešto novo, promena profesije takođe može biti u vašem fokusu. Ukoliko se osećate umorno od rutine, pravo je vreme da nešto promenite


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ