Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će u septembru formirati “Elitnu kuću” od 16 mladih fudbalera, koji će dobiti priliku da se razvijaju u specijalnim uslovima.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

zvezda
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ARHIVA

U saopštenju se navodi da će svih 16 fudbalera stanovati zajedno u klupskom hotelu, bez obzira da li su Beograđani ili ne.

Oni će imati i posebnu ishranu pod kontrolom nutricioniste, rad u teretani po posebnom programu, časove teorije i analize utakmica, kao i dopunski rad na treninzima.

“Elitnu kuću”, u koju će biti smešteni mladi igrači, Zvezda će otvoriti u septembru, a “crveno-beli” navode da će u narednom periodu razviti mnogo srpskih fudbalera koji bi mogli da naprave razliku na seniorskom nivou.

Ciljevi kluba su formiranje igrača za prvi tim, privlačenje talenata, prihod od prodaje i brend Crvene zvezde, koji je prepoznatljiv u Evropi.

Od svakog mladog igrača se očekuje disciplina, posvećenost, odgovornost, otvorenost i poverenje, poštovanje autoriteta, samopouzdanje, timski duh, fer-plej, odricanje, vodenje sportskog života i samostalnost.

Crvena zvezda će mladim igračima da obezbedi saradnju sa školom, učenje stranih jezika (engleski jezik), dodatnu i dopunsku nastavu, kao i pedagoški rad.

Mladim igračima će biti pruženi jasno definisani timski i individualni principi, tehničko/taktičko individualno usavršavanje, poboljšanje fizičkih performansi i mentalni razvoj, odnosno obraćanje pažnje na to šta znači igrati u Crvenoj zvezdi.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: