Podeli vest

Maske, lekovi za detoksikaciju ili injekcije botoksa: Često idemo dodatnu milju da sprečimo bore. Pored nege kože, ishrana igra i odlučujuću ulogu. Magična reč? Antioksidansi. Ima mnogo toga u ovim drskim malim plodovima.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Foto: Pixabay

Bilo da je u vezi sa osmehom ili plakanjem, niko nije pošteđen bora. Na kraju svega, oni su takođe nešto lepo i podsećaju nas na trenutke iz prošlosti. Ipak, često pokušavamo sve da održimo svoju unutrašnju mladost u životu spolja. Međutim, rešenje za to nije uvek skriveno u proizvodima protiv starenja ili kod beauty doc-a.

Magična hemija

Ako želite manje bora, tamne bobice treba dodati u vašu ishranu. U suštini, što je tamnije malo voće, to bolje. Onda je dostupno još antioksidanata. Borovnice ili kupine sadrže velike količine magičnog hemijskog jedinjenja koje podržava kožu u njenoj borbi protiv slobodnih radikala.

Svestrani talenat

Tamne bobice kao što su kupine ili borovnice su male, ali su pune važnih hranljivih materija. Vitamini , kalijum ili cink, pored antioksidanata i antocijana, ne samo da čine da izgledamo mlađe, već utiču i na opšte stanje tela.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ