Podeli vest

Postoji nekoliko tragova koje treba imati na umu kada tražite znake afere. Ovako možete saznati o mogućoj prevari.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

PREVARA
Foto: Shutterstock

Znaci afere: Ovo su mogući tragovi

Prvo i najvažnije, namerno traženje afere u vezi nije nužno zdravo ili produktivno. Odnosi treba da se zasnivaju na poverenju i komunikaciji, a tajna ili sumnjiva potraga može narušiti poverenje. Međutim, ako sumnjate, ovi znaci mogu da vam pomognu:

  • Nagle promene u ponašanju vašeg partnera mogu biti pokazatelj da nešto nije u redu. To uključuje povećanu tajnovitost , česte izgovore , iznenadna interesovanja ili aktivnosti koje ranije nisu bile prisutne. Nagla promena rutine takođe može biti sumnjiva.
  • Intimni život vaše veze takođe može biti znak afere . To uključuje, na primer, povećano odbacivanje intimnosti , iznenadna poboljšanja ili pogoršanja seksualnih performansi.
  • Još jedan trag je ako vaš partner postane povučen . Ako vaš partner odjednom postane manje otvoren ili pristupačan , provodi manje vremena sa vama ili pokazuje manje interesovanja za razgovore i aktivnosti sa vama, ovo može biti rani znak. Ovo se takođe naziva emocionalno distanciranje.
  • Generalno, možete tražiti znake afere tako što ćete pažljivo posmatrati svog partnera . Pokušajte da ostanete razmišljajući i ne dovodite u pitanje sve, ali i dalje možete biti kritični ako niste sigurni.

Znaci afere: kako se nositi s tim

Ako postajete sve sumnjičavi i relativno ste sigurni da vaš partner čuva tajnu, imate nekoliko opcija . Nelagodno osećanje ne nastaje bez razloga i zato možete tražiti konkretne tragove ili razgovarati sa svojim partnerom i direktno pitati za istinu .

Kao prvi korak, pokušajte da postavljate pitanja . Ako vaš partner kasni, pitajte šta je radio za to vreme. Ako dođe do iznenadnih promena u ponašanju, pokušajte da postavljate pitanja što je moguće mirnije i normalnije . Odgovori mogu mnogo toga otkriti i pokazati da li treba da se suočite sa njim.

Čak i ako to nikako nije deo zdrave veze , možete takođe da uradite neko specifično istraživanje. Ovo uključuje proveru mobilnog telefona ili praćenje bankovnih izvoda . Ovde često možete pronaći dobre naznake da li vaš partner nešto krije i prikriva aferu.

Ako se vaše sumnje potvrde ili vaše sumnje ne splasnu, potražite razgovor . Jer ako osećate da nešto nije u redu, važno je da razgovarate sa svojim partnerom o tome ida promoviše otvorenu komunikaciju .


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: