Podeli vest

Ukrajinci su poznati da humorom prevazilaze teške situacije. Metode su im različite – od isterivanja đavola iz predsednika Rusije na daljinu, do pravljenja vudu lutkica sa Likom putina. Ovoga puta jedan Ukrajinski vojnik snimio je video koji je mnoge nasmejao.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

tenk
Foto: Pixabay

U snimku koji se širi na društvenim mrežama vidi se ukrajinski vojnik koji zove rusku tehničku podršku za pokretanje zapaljenog ukrajinskog tenka.

Vojnika sa kodnim imenenom Kočevnik navodno na snimku poziva osoblje ruskog proizvođača tenkova Uralvagonzavod. Video zapis je na YouTube postavio Militarnji, ukrajinski medij koji izveštava o ratu.

Kočevnik je nazvao osobu koja je rekla da je zaposleni Uralvagonzavoda. Tokom poziva, Kočevnik je izneo niz pritužbi na tenk, žaleći se da je puštao ulje i imao neispravne kompresore.

Kočevnik je rekao da ima problema sa svojim ruskim tenkom T-72B3, modelom koji se naširoko koristi u ruskoj vojsci. T-72B3 je, inače, najnaprednija verzija tenkova T-72 iz sovjetske ere.

Sa snimka, o kome je Forbes izvijestio u nedjelju, ne može se zaključiti kada su i gde Kočevnik i njegovi kolege ukrajinski vojnici zarobili tenk, prenosi Business Insider, koji nije uspio nezavisno da proveri koga je Kočevnik zvao i kada se taj poziv dogodio.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: