Podeli vest

Lista “Dogovor za Mladenovac”, koja će se na biračkom listiću naći pod brojem dva, predstavila je svoj program pred izbore koji se održavaju 2. juna.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Foto: Instagram @dogovr_za_mladenovac

Nosilac liste “Dogovr za Mladenovac” Milan Stanković ističe da je ova lista okupila kompetentne ljude koji nude konkretna rešenja za ključne probleme Mladenovaca.

“To je, pre svega, profesionalna uprava, jer stvari ovako ne funkcionišu. Zatim kvalitetniji lokalni i međugradski prevoz. Svakako, kao i do sada, u našem fokusu biće zaštita životne sredine, ali i korišćenje svih potencijala zdravstvenog turizma. Podsticanje poljoprivrednika i stočara u mladenovačkim selima je nešto čemu ćemo posvetiti posebnu pažnju, uz poboljšanje uslova za male privrednike i laku industriju”, istakao je Stanković.

Stanković je rođen 1984. godine i po struci je inženjer industrijskog menađžmenta, oduvek posluje u privatnom sektoru i Mladenovčanima je poznat po svom aktivizmu.

Lista “Dogovr za Mladenovac” pred građane izlazi sa porukom “Da vratimo tradicionalne i stvorimo nove vrednosti” i podseća na živi i perspektivan Mladenovac kakav je nekada bio, nasuprot današnjem gradu koji je “spavaonica onih koji dane provode u Beogradu, mesto u kome uspešno rade uglavnom samo kladionice, apoteke, roštiljarnice i pekare”.

“Dogovr za Mladenovac” okuplja i predstavnike Inicijative Zeleni presek, Eko tim Mladenovac, Saveza za preporod Mladenovca, Udruženja građana Dostojanstveno, Inicijative Mladenovac – naša stvar, Udruženja građana Romano glaso.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: