Podeli vest

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić sastao se danas sa delegacijom Fudbalskog saveza Srbije (FSS), koju su predvodili predsednik FSS Dragan Džajić i selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković, saopšteno je iz MUP Srbije.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

FOTO: MUP Srbije

U saopštenju se navodi da je Dačić sa delegacijom FSS razgovarao o bezbednosnom aspektu priprema za učešće reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

“Ministar Dačić je istakao punu posvećenost Ministarstva unutrašnjih poslova u preduzimanju svih neophodnih mera, kako bi se, u zajedničkoj koordinaciji sa FSS, ispunili svi uslovi za bezbedno učešće reprezentacije na predstojećem prvenstvu”, navodi se u saopštenju.

Predsednik FSS Dragan Džajić je zahvalio ministru Dačiću na prijemu i naglasio da je prioritet obezbediti punu bezbednost srpske reprezentacije, kako bi njihovo učešće na EP proteklo u mirnoj i sportskoj atmosferi.

“Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković je izrazio zadovoljstvo zbog ostvarene uspešne saradnje sa Ministarstvom unutrašnjih poslova u prethodnom periodu, dodajući da je učešće reprezentacije Srbije na EP izazov u svakom smislu, te da im je svaki vid podrške od velikog značaja, u cilju ostvarenja što boljih rezultata”, zaključuje se u saopštenju MUP Srbije. EP će biti održano od 14. juna do 14. jula u Nemačkoj, a Srbija će igrati u grupi C sa Engleskom, Slovenijom i Danskom.

https://youtube.com/watch?v=ZXSCSGNwIlk%3Fsi%3Do1QNGPIFiea5DmVf


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: