Podeli vest

Predsednik SPS-a Ivica Dačić demantovao je večeras tvrdnje portala Nova.rs, koji je objavio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pobesneo zbog naziva izborne liste SPS-a na predstojećim izborima i rekao da se sa njim dogovorio da SPS i SNS nakon izbora nastave saradnju.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Ivica Dačić
Foto: Shutterstock

“Povodom pisanja portala nova.rs da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pobesneo zbog naziva moje liste na predstojećim izborima, želim da kažem da su to gluposti i laži. Aleksandar Vučić je moj prijatelj i politički partner, mi smo, još pre nekoliko nedelja informisali jedan drugog o našim planovima, što se tiče izbornih lista, uključujući i nazive lista”, naveo je Dačić u objavi na svom instagram profilu.

Dačić je dodao da se sa Vučićem dogovorio da SNS i SPS nakon decembarskih izbora, nastave saradnju, za koju je rekao da je u interesu Srbije.

Dačić, predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma i predsednik Zelenih Srbije Ivan Karić potpisali su ranije danas koalicioni sporazum o zajedničkom nastupu na predstojećim izborima.

Zajednička lista za parlamentarnim izborima nosiće naziv “Ivica Dačić – premijer Srbije”, a na beogradskim izborima “Ivica Dačić – premijer Srbije, Toma Fila gradonačelnik Beograda”, saopšteno je iz SPS.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: