Podeli vest

Siguran sam da ce Aleksandar Vucic na najbolji mogući način čuvati mir i štiti naše državne i nacionalne interese na predstojećim sastancima u Briselu, izjavio je Dačić.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Ivica Dačić
Foto: Shutterstock

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je za Tanjug da u svoje ime i u ime Socijalističke partije Srbije pruza punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u ovim teskim trenucima za nasu zemlju i nas narod.

“Siguran sam da ce Aleksandar Vucic na najbolji mogući način čuvati mir i štiti naše državne i nacionalne interese na predstojećim sastancima u Briselu. Ujedno pozivam predstavnike Evropske unije da jasno ukažu da prištinska strana ne poštuje nijedan dogovor iz Brisela, uključujući i Briselski sporazum, odbijajući da formira Zajednicu srpskih opština, i svojim jednostranim odlukama opasno ugrožava mir”, rekao je on.

Dačić je ukazao da će tok i rezultati sastanka u Briselu odrediti dalje razvoj situacije na Kosovu i Metohiji, i od ključnog su značaja za Srbiju i srpski narod.

“Zato bi svi politicki subjekti u Srbiji trebalo da budu jedinstveni u podrsci predsedniku Vucicu u ovim danima kada se odlucuje prakticno o ratu ili miru na Kosovu I Metohiji”, rekao je Dačić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: