Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić poručio je danas lideru Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu da mu ne smeta to što napada njega i Socijalističku partiju Srbije, već to što nije osudio već je relativizovao i branio pretnje koje je opozicionar i novinar Srđan Škoro uputio pretnje sinu predsednika Srbije Danilu Vučiću.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: TANJUG/JADRANKA ILIĆ

“Dragan Đilas nema šta da priča o rejtingu SPS-a, kao što se vidi golim okom, sve što je vodio se raspalo. Sve je padalo, osim njegove imovine. A što se tiče formiranja Vlade 2012. godine, da li je da bi izbegao hapšenje, tražio od vrha DS-a da podrži ulazak (Rasima) Ljajića i (Milice) Delević u Vladu čiji sam bio predsednik?!”, pita lider socijalista.

Dačić u saopštenju citira i naslove tri agencije Tanjuga, Bete i Foneta od 20. jula 2012. godine i navodi naslov “Đilas za ulazak Ljajića i Delevićeve u Vladu”.

“Traži kao zamenik predsednika DS-a da DS ne sprečava, već da ohrabri ulazak Ljajića i Delevićeve, njegove bivše supruge u Vladu Ivice Dačića” naveo je Dačić i naglasio da ovde sada nije reč o političkom prepucavanju već o osudi ili opravdavanju pretnji. Dačić poseća i navodi da svi znaju da je DS držao na vlasti četiri godine i da im tada ništa nije smetalo – ni ratovi, ni Stambolić, ni Ćuruvija, jer im je važna bila samo vlast.

“Meni smeta što niste osudili Škora i njegovu pretnju Danilu Vučiću, već ste je relativizovali i branili. I to sam rekao, a šta menja napad na mene, a ne na pretnje?!”, rekao je lider SPS-a i naglasio da se zna ko će na smetlište istorije.

“Pa zar to svima u Srbiji nije jasno?! Već je tamo stigao”, izjavio je lider socijalista.

Škoro je u emisiji KTV rekao da bi Danilo Vučić, kako bi dao doprinos Srbiji, trebalo o svom trošku i bez obezbeđenja da ode u Majdanpek i na Kosovo i Metohiju, ali i u rudnik litijuma da bi pokazao da nije štetan. (Kraj) ale/jsi


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: