Podeli vest

U jakom nevremenu, koje je oko 17 časova zahvatilo Sombor i okolinu, nastradala je ženska osoba, kada je stablo palo na vozilo kojim je upravljala, saopštio je danas ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Tanjug video

Kako je naveo, žena je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta, saopšteno je iz MUP-a. Dačić je pozvao građane na maksimalan oprez zbog nevremena u Srbiji, na koje upozorava Republički hidrometeorološki zavod.

Nevreme zahvatilo zapad Srbije, obilna kiša, ponegde i grad

Nevreme koje je u popodnevnim satima zahvatilo područje zapadne Srbije donelo je obilnu kišu, a u pojedinim mestima i grad.

Na teritoriji opštine Požega, prema rečima predsednike te opštine Đorđa Nikitovića, pored obilne kiše, u nekoliko navrata padao je i grad.

”Obilna je kiša padala na teritoriji opštine Požega, a u nekoliko navrata i grad koji je zahvatio nekoliko mesnih zajednica. Došlo je do izlivanja bujičnih potoka i imamo nekoliko ugroženih stambenih objekata”, rekao je Nikitović.

U Ivanjici je grad u dva navrata padao u selu Prilike. gde je naneo veliku štetu voćarskim zasadima.

Prema rečima Momčila Mitrovića, prvog čoveka ove opštine, dejstvo protivgradnih strelaca je još uvek u toku, nakon čega će biti vršena prva procena štete.

Grad je padao i na prostoru grada Čačka, na padinama Jelice, gde je takođe naneo štetu poljoprivrednim kulturama.

Snažno nevreme u Novom Pazaru, pojedina naselja ostala bez struje

Snažno nevreme zahvatilo je danas oko 15 sati Novi Pazar i okolinu, zbog kojeg je došlo i do prekida u napajanju električnom energijom u nekoliko naselja. Obilne padavine i grad veličine oraha padali su satima bez prestanka.

Zbog jakih pljuskova, na ulicama se stvorila velika količine vode, pa je bilo otežano kretanje automobila. Oko 18 časova u Novom Pazaru došlo je do prekida u snabdevanju strujom u nekoliko naselja. Još uvek nema informacija o eventualnoj šteti na putnoj infrastrukturi i domaćinstvima.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ