Podeli vest

Ivica Dačić izjavio je da je Aleksandar Vučić pokazao veliku diplomatsku i državničku mudrost i odlučnost u pregovorima u Briselu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

dačić
FOTO TANJUG/ RADE PRELIĆ/ARHIVA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao je veliku diplomatsku i državničku mudrost i odlučnost u pregovorima u Briselu, izjavio je danas prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

“Zaštitio je nacionalne i državne interese, istovremeno ne dozvolivši da se Srbija okrivi za neuspeh pregovora i otvarajući perspektivu razvoja Srbije”, rekao je Dačić za Tanjug.

Kako je naglasio, Vučić je ostao čvrsto pri stavu da nema nikakvih daljih pregovora o implementaciji, bez prethodnog formiranja ZSO, davno preuzete obaveze, koju je garantovala EU.

“ZSO je najveće dostignuće srpskog naroda posle 1999. godine, i od životnog je interesa za srpski narod na Kosovu i Metohiji”, istakao je Dačić.

“Svaki napad na ZSO, kao i napad na državnički pristup Aleksandra Vučića, napad je na interese Srbije i jedino je u interesu srpskih neprijatelja”, poručio je Dačić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: