Apelacioni sud u Nišu pravosnažno je osudio Miloša Nikolića iz sela Donji Dejan na kaznu doživotnog zatvora zbog optužbe da je 21. februara prošle godine u Zaječaru na smrt pretukao P.V., dvogodišnju ćerku svoje vanbračne supruge, potvrđeno je Tanjugu u tom sudu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

SUĐENJE
Foto: Pixabay

Drugostepeni sud je odbio žalbu njegovog branioca i potvrdio prvostepenu presudu.

Ovo je osma pravosnažna kazna doživotnog zatvora od 2019. godine u Srbiji kada je ova kazna ponovo uvedena, dok je sve ukupno izrečeno 11 takvih kazni.

U obdukcijskom nalazu koji je nakon smrti devojčice dostavljen Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, smrt devojčice je nastupila neposredno usled prestanka disanja i srčanog rada, uzrokovanog obimnim jakostepenim povredama glave i posledičnim razvojem jakostepenog otoka mozga.

Kod deteta su utvrđene i druge povrede koje sve zbirno predstavljaju tešku telesnu povredu opasnu po život.

Veštačenje sudskog veštaka iz oblasti neuoropsihijatrije ukazuje da je Nikolić u vreme ubistva, bio u stanju srednjeg pijanstva, odnosno bio je pod dejstvom alkohola sa količinom alkohola u krvi od 1,63 promila.

Nikolić je oglašen kriviim da je 21. februara prošle godine u iznajmljenom stanu u Zaječaru, više puta po glavi i telu udario dvogodišnju ćerku svoje vanbračne supruge i teško je povredio, a dete je prevezeno u Zdravstveni centar u Zaječaru gde je preminulo.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

Vest nije pronadjena

POGLEDAJTE JOŠ