Podeli vest

Dobli smo većinsku podršku građana Beograda na izborima, dobili poverenje za sledeći mandat da vodimo dalje Beograd. Naš predlg za gradonačelnika je Šapić, izjavila je Brnabić

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

šapić
FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Predsedništvo Srpske napredne stranke (SNS) danas je većinom glasova usvojilo predlog Gradskog odbora stranke u Beogradu da Aleksandar Šapić bude kandidat za gradonačelnika glavnog grada Srbije, saopštila je posle sednice potpredsednica naprednjaka Ana Brnabić.

Ona je kazala da je na sednici Predsedništva najvažnija tačka bila izbor kandidtaa za gradonačelnika Beograda.

„Mogu da kažem sada i da je Predsedništvo SNS većinom glasova usvojilo predlog Gradskog odbora u Beogradu da Aleksandar Šapić bude kandidat za gradonačelnika. Sada ćemo zvanično uputiti predlog da se njegov izbor nađe na dnevnom redu Skupštine grada u ponedeljak“, kazala je Brnabić.

Ona je podsetila da je Šapić bio prvi na listi za Beograd, a nosilac liste bio je Aleksandar Vučić.

„Dobli smo većinsku podršku građana Beograda na izborima, dobili poverenje za sledeći mandat da vodimo dalje Beograd. Naš predlg za gradonačelnika je Šapić.

Predlog za zamenika gradonačelnika je Vesna Vidović iz SNS. Smatramo da će njih dvoje funkcionisati kao dobar tim“, poručila je Brnabić.

Ona je najavila da su izvesne izmene u gradskom veću, sekretarijatima, ali da to dolazi kasnije na dnevni red.

„Očekujem da u gradu imamo dodatnu novu energiju, da započnemo nove projekte, završimo započete i ispunimo poverenje građana“, naglasila je Brnabić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: