Podeli vest

Vlasnici Juventusa izabrali su novog predsednika i izvršnog direktora.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Juventus
Foto; Pixabay

Vlasnici Juventusa su danas na sastanku izabrali novo rukovodstvo kluba, koje će činiti predsednik Đanluka Ferero i izvrssni direktor Maurisio Skanavino.

Nakon poslednjeg govora odlazećeg predsednika Andrea Anjelija, prisutnima se obratio novoizabrani predsednik kluba Đanluka Ferero.

„Preuzimam ovu funkciju danas sa velikim ponosom i mnogo emocija. Želim da zahvalim svojim prethodnicima, mnogi od njih su deo mog života već dugo. Želim da se zahvalim Andrei Anjeliju, nadam se da ću biti na visini zadatka koji je pred svima nama i da ću ga obavljati na način na koji ovaj klub zaslužuje. Želim da budem jasan, kada sam prihvatio ovaj posao, uradio sam to sa ciljem da dam samo ono najbolje Juventusu. Radićemo na tome da budućnost kluba bude u srazmeri sa slavnom prošlošću. Ovo je najveći klub u italijanskom fudbalu. Kao što znate, čekaju nas brojni izazovi u narednom periodu. Ali, verujemo da imamo iskustvo i odlučnost da branimo Juventus. Radićemo to odlučno, smireno i bez arogancije. Poštovaćemo sve, ali ćemo i od svih zahtevati poštovanje“, izjavio je Ferero.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: