Podeli vest

Kostić se sumnjiči za krivična dela ugrožavanje sigurnosti i protivpravno lišenje slobode , saopštilo je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

SUĐENJE
Foto: Pixabay

U Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu na saslušanju modni kreator Darko Kostić negirao je optužbe da je u noći između utorka i srede zaključao mladića (19) u špajz i pretio mu da će ga ubiti.

Kostić se sumnjiči za krivična dela ugrožavanje sigurnosti i protivpravno lišenje slobode , saopštilo je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Tužilaštvo je nakon saslušanja sudiji za prethodni postupak podnelo predlog da Kostiću odredi pritvor zbog sumnje da će uticati na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Naime, Kostić je juče uhapšen nakon što je prijavljeno da se u stanu modnog kreatora nalazi 19-godišnjak koji je zatvoren u špajzu i da mu modni kreator preti da će ga ubiti.

Mladić je poslao poruku N.N. da je zatvoren u špajz i da Kostić hoće da ga ubije, nakon čega je N.N. obavestio policiju koja je odmah došla na adresu prijave u centru Beograda.

Kostića je Treći osnovni sud u Beogradu je u junu prošle godine osudio na godinu dana kućnog zatvora sa elektronskim nadzorom (nanogicom) zbog polnog uznemiravanja jednog maloletnika i držanja droge za ličnu upotrebu.

Istom odlukom je oslobođen za dva krivična dela-polno uznemiravanje punoletne osobe i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Kostićev branilac Dimitrije Ilić je za Tanjug rekao da prvotepena presuda još nije potvrđena.


bilten logo

www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: