Podeli vest


Na današnjem sastanku, koji je održan u sedištu MUP-a, predstavnici Partizana su upoznati sa svim planiranim bezbednosnim merama za predstojeće mečeve finalne serije ABA lige, saopštio je danas Partizan uoči prve utakmice protiv Crvene zvezde.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Crvena zvezda će večeras od 20.30 časova u dvorani “Aleksandar Nikolić” dočekati Partizan u prvoj utakmici finala plej-ofa ABA lige.

Drugi meč dva kluba biće odigran u sredu od 19.30 sati, takođe u dvorani “Aleksandar Nikolić”, a domaćin će ponovo biti Crvena zvezda.

“Poučeni iskustvom iz prethodnih sezona, kada je utakmice u hali ‘Aleksandar Nikolić’ organizovala Crvena zvezda, predstavnici ‘crno-belih’ su insistirali na garancijama za uslove, koji dozvoljavaju neometano odigravanje utakmice. Tokom sastanka kojem su pored predstavnika bezbednosnih organa Republike Srbije prisustvovali i predstavnici Crvene zvezde, jasno je istaknuto da će svako ugrožavanje fizičkog integriteta aktera utakmice i članova delegacije Partizana (neposredno, ili posredno putem bacanja predmeta, pljuvanja i sličnih aktivnosti kojima su naše utakmice u prošlosti bile uprljane), dovesti do napuštanja terena dok se ne steknu adekvatni uslovi za igru”, saopštio je Partizan i dodao da je o navedenom obavešten i menadžment ABA lige.

“Crno-beli” u saopštenju navode da Partizan želi da pobedu odnese tim koji će prikazati bolju igru na terenu.

“Ono što sigurno neće biti dozvoljeno, to je da prelomni faktor utakmice bude bilo čija zabrinutost za fizičku sigurnost usled ugrožavanja iste sa tribina ispunjenim navijačima domaćeg tima. Ova finalna serija je prilika da ružne scene ostavimo u prošlosti i pokažemo sposobnost da se utakmice sa velikim ulogom mogu odigrati u sportskoj atmosferi. Derbi može da počne! Neka pobedi bolji”, zaključuje se u saopštenju Partizana.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

podnaslov

Autor : Bilten.rs , Izvor :


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: