Podeli vest

Detektivska kompanija u okviru ove “sofisticirane” usluge unajmljuje glumce koji se sprijatelje sa ljubavnicima i nateraju ih raskinu

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten

prevara
Foto: Shutterstock

Dobrodošli u Japan, zemlju u kojoj možete unajmiti osobu za gotovo sve, od lažnog dečka, preko prijatelja, pa čak i do osobe koja služi da vas teši i briše vam suze

Ginza Ladis, privatna detektivska kompanija iz Japana otišla je korak dalje od do sada viđenog u Japanu i nudi, kako kažu, efikasan način da se otarasite treće ososobe u svom braku ili vezi, piše japanski list Sora News.

Ova kompanija u okviru ove “sofisticirane” usluge unajmljuje glumce koji se sprijatelje sa vašom ljubavnicom ili ljubvanikom i nateraju ih da raskinu “spoljnu” vezu.

Predstavnik kompanije nedavno je govorio o taktici koja se koristi u ovim slučajevima.

On je pojasnio da proces počinje istraživanjem života ljubavnice ili ljubavnika. U tom procesu otkrije se šta su hobiji i interesovanja te osobe, gde izlazi, gde kupuje, gde trenira ili odlazi na časove, šta voli, a šta ne. Po završetku tog procesa na ista mesta se šalje glumac ili glumica koji u kratkom roku postaje “najbolji prijatelj” treće osobe koja je smetnja u odnosu. Kada se stekne poverenje, počinje ubeđivanje da “biti treći u vezi” ili “graditi sreću na nečijoj nesreći” nije dobra stvar.

Cenovnik za ovakvu uslugu je vrtoglav, a postoji i nivo garancije uspeha.

Naime, najosnovniji plan (30 dana i pogledajte šta će se dogoditi) košta 380.000 jena (3.376 američkih dolara), a najskuplji plan (240 dana sa zagarantovanim uspehom) košta 8.600.000 jena (76.419 američkih dolara).

Međutim, čak i ako uspete da platite 3.376 dolara može vam se dogoti da vaš partner ipak pronađe novu ljubavnicu ili ljubavnika . 

Iz kompanije Ginza Ladis su mislili i na to i nude niz programa savetovanja / samopomoći kako bi oživeli svoju vezu ili brak. To će vas, naravno, dodatno koštati.

Oni upozoravaju da za ovaj proces nema garancija, jer ipak sve zavisi od vas samih.

Kada saberete cifre za odstranjivanje ljubavnice ili ljubavnika i na to dodate savetovanje i zaključite da je ova usluga preskupa za vas, ukoliko ste u Japanu ,uvek možete iznajmiti osobu koja će vas tešiti. Ova usluga možda nije bolja, ali je svakako isplativija, jer osoba koja vam brise suze košta samo 78 američkih dolara.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: