Podeli vest

Predsednik SSP-a Dragn Đilas ističe da će Ujedinjeni za pobedu Beograda podneti prigovore na 258 biračkih mesta

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

DRAGAN DJILAS
FOTO: TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Predsednik Stranke slobode i pravde, Dragan Ðilas izjavio je da su Beograđani glasali za promene, i da je on spreman da o ponavljanju gradskih izbora razgovara sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Ðilas je gostujući na Nova S televiziji istakao da je Vučić dobio najviše glasova, i da opozicija tu “činjenicu i tu volju poštuje” , ali da su “građani Beograda glasali za promene”.

On je rekao i da će lista Ujedinjeni za pobedu Beograda podneti prigovore na 258 biračkih mesta, gde bi trebalo da se ponove izbori.

“Mi verujemo da će na tih 258 mesta biti pokazana volja građana, nakon čega bi bila formirana tehnička vlast koja bi formirala nove slobodne izbore u kratkom roku.”, naveo je Ðilas.

Kao drugu mogućnost, on predlože da se potpuno ponove izbori u Beogradu do kraja godine, i rekao da je spreman da razgovara sa predsednikom Vučićem, u, kako kaže, cilju smanjenja tenzija.

“On je predsednik svih građana i u obavljanju ove funkcije treba da vodi računa i o ovakvim stvarima. Naša lista bi tražila da se ti izbori održe do kraja ove godine i da Beograđani pokažu svoju volju”, rekao je predsednik Stranke slobode i pravde.

Poručio je da su spremni da se bore, i da će možda, kako kaže “ponovo doci u situaciju da na ulicama brane volju naroda kao što je bilo 1996. godine”.


bilten logo

www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: