Podeli vest

Srpska Nova godina će i ove godine biti dočekana na trgovima mnogih gradova u Srbiji, uz bogat muzički program a ponegde organizovan vatromet.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ

U Beogradu kao i pre dve nedelje biće održan koncert na Trgu Republike , a prisutne će zabavljati Saša Matić i Tea Tairović.

 Multimedijalni šou za pamćenje biće priređen na najvišoj zgradi u Srbiji i regionu na Kuli Beograd u ponoć između 13. i 14. januara na dočeku srpske Nove godine, najavili su organizatori.

Neposredno pre ponoći, na Kuli Beograd, novom simbolu srpske prestonice, biće emitovana specijalna novogodišnja projekcija sa nacionalnim simbolima, praćena još jednim nezaboravnim pirotehničkim performansom na nebu iznad Save.

Višeminutni vatromet u bojama srpske trobojke biće ispaljivan sa čak 20 spratova Kule Beograd, kao i duž novobeogradske obale Save, čime će na jedinstven način biti obeležen jedan od najomiljenijih praznika u Srbiji.

Doček Srpske nove godine odvija se u više različitih prostora u Novom Sadu.

Program će se odvijati u gotovo isto vreme na više od 40 lokacija po glavnom gradu Vojvodine, što uključuje 50 sati programa, više od 150 izvođača, šarenolike muzičke žanrove.

Poslednji dan stare godine u Kraljevu je posvećen najmlađima, na Novogodišnjoj čaroliji na glavnom gradskom trgu. One starije uveče će zabavljati Nada Topčagić, Akapulko bend i trubači.

Vrnjačkoj Banji nastupaju OK bend i Leksington bend.

Nišlije će se okupiti u parku Svetog Save gde nastupa Amadeus bend.

Kragujevac i Zaječar su ponosni na svoju rokenrol tradiciju.

Zaječarce će u novogodišnjoj noći osvojiti “Osvajači”.

Čačak u novu godinu ulazi uz Gorana Bregovića.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: