Podeli vest

Ako u ovom provizorijumu od države postoji “P” od prava i pravde, gospodo iz CIK-a, svi ćete završiti u Tužilaštvu koje bi moralo da se pozabavi vašim kriminalnim radnjama, poručio je Dodik, prenosi SRNA.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

dodik
Foto: Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic/Arhiva

 Predsednik SNSD-a i kandidat za predsednika Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da Centralna izborna komisija BiH od imenovanja nema legitimitet, a sada ni kredibilitet.

Na pitanje Srne da prokomentariše to što je CIK protiv njega podneo prijavu Tužilaštvu BiH i SIPA zbog, kako je navedeno, “verbalnog napada na članove CIK-a, a zbog kojeg neki od njih osjećaju da im je ugrožena bezbednost”, Dodik je rekao da u danima kada pod političkim uticajem svojih članova donose protivzakonite odluke, oni stižu čak da se bave i akterima izbora podnoseći prijave protiv njih.

Lider SNSD-a je naglasio da umesto da utvrde da li je član CIK-a Vanja Bjelica Prutina, protivno zakonu, imala sastanak sa liderom SDS-a Mirkom Šarovićem i da li je autentična prepiska koja “kruži” društvenim mrežama, a u kojoj se članstvo PDP-a zahvaljuje drugom članu CIK-a Jovanu Kalabi, najavljujući ponavljanje izbora, CIK BiH se bavi izjavama Milorada Dodika.

„Ako u ovom provizorijumu od države postoji “P” od prava i pravde, gospodo iz CIK-a, svi ćete završiti u Tužilaštvu koje bi moralo da se pozabavi vašim kriminalnim radnjama”, poručio je Dodik, prenosi SRNA.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: