Podeli vest

Jedna osoba je uhapšena, a više ih je privedeno u vezi sa sinoćnim napadom na grupu građana iz Beograda na Ilidži, preneli su mediji u BiH.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Hapšenje
Foto: Shutterstock / Ilustracija

“Više osoba je privedeno u službene prostorije mesno nadležne PU Ilidža. Do ovog momenta jedna je lišena slobode, a imajući u vidu da su u toku aktivnosti policije, koja pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo preduzima mere i radnje na rasvetljavanju i dokumentovanju svih okolnosti vezanih za događaj. Više informacija će biti poznato nakon što te aktivnosti budu i okončane, odnosno, više detalja ćemo moći saopštiti tokom današnjeg dana”, rekao je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić, prenosi portal Klix.ba.

Jedna osoba iz Beograda povređena je juče nožem u hotelu u sarajevskom naselju Ilidža, kada je napadnuta je grupa roditelja mladih fudbalera FK Zvezdara iz Beograda.

Stojimirović: Državljanin Srbije pušten iz bolnice posle napada nožem na Ilidži

Beograđanin, otac mladog fudbalera FK Zvezdare, koji je povređen u napadu nožem nedaleko od hotela u sarajevskom naselju Ilidža, oseća se dobro nakon ukazane lekarske pomoći, potvrdio je za Tanjug Ivan Stojimirović sekretar FK Zvezdara.

“Nakon ukazane medicinske pomoći u lokalnoj bolnici državljanin Srbije, otac našeg fudbalera koji je povređen nožem, vraćen je u hotel i oseća se dobro”, rekao je sinoć Stojimirović.

Sekretar FK Zvezdara je objasnio da je do napada došlo tokom povratka sa utakmice kada je grupa maskiranih momaka napala roditelje mladih fudbalera.

“Nastala je gužva u kojoj je nožem uboden roditelj našeg mladog fudbalera. Potom je došla policija i deca su bezbedno stigla do hotela i večerala su. Sada je sve u redu, ali današnji napad je ostavio ružnu sliku o turniru koji se održava već godinama unazad”, rekao je Stojimirović.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: