Podeli vest

Sedam dana ostalo je do Serbian Opena, Kecmanović već u Beogradu, Dominik Tim stiže u sredu

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Đorđr Đoković
FOTO TANJUG/TARA RADOVANOVIC/

Imamo još sedam dana do pošetka Serbia Opena, najvećeg teniskog turnira u regionu, koji će i ove godine ugostiti neke od najznačanjijih imena belog sporta, rekao je direktor turnira Ðorđe Ðoković.

On je tokom obilaska teniskih terena u SC “Novak” rekao novinarima da je Miomir Kecmanović već stigao, da Dominik Tim stiže u sredu, kao i da su svi koji su potvrdili dolazak na spisku učesnika.

“I ove godine smo pokazali velike ambicije i visoke kriterijume kada je organizacioni deo u pitanju i drago mi je da se sve odvija u najboljem redu. Trudićemo se da i ove godine budemo maksimalno posvećeni igračima, da njihov ugođaj bude na prvom mestu, ali i navijačima, za koje smo pripremili razna iznenađenja. Posebno mi je drago što smo ove godine mogli da uvedemo značajne novine i da podignemo organizaciju turnira na još viši nivo. Želimo da nastavimo dobru tradiciju i da još jednom potvrdimo da su naša zemlja i Beograd nezaobilazna tačka na teniskoj mapi sveta”, rekao je Ðorđe Ðoković.

Za razliku od pretjodnih godina kapacitet tribina na centralnom terenu je proširen na 8.500, publika će moći da uživa u navijačkom selu sa različitim aktivacijama, a od svake prodate ulaznice posadiće se više od 35 000 sadnica na 80 hektara širom Srbije.

Turnir se održava od 17. do 24. aprila.


bilten logo

www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: