Premijera dokumentarne serije reditelja Lazara Vukovića “Kruna, država i narod“, o princu Aleksandru Karađorđeviću, planirana je za jesen, najavili su danas producenti.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Film
Foto: Pixabay

“‘Kruna, država i narod’ nam otkriva složenu istoriju i prati uzbudljivu i istinitu priču, kako je kraljevska porodica Srbije, na raskršću istočnih i zapadnih uticaja, nastojala da očuva krunu, služeći narodu i otadžbini”, piše u saopštenju.

Kako je navedeno, i samo rođenje Karađorđevića “svedoči o kompleksnosti, jer je londonska hotelska soba u kojoj je došao na svet na 24 sata proglašena jugoslovenskom teritorijom, da bi naslednik prestola bio rođen u svojoj zemlji”.

“Dokumentarac prati i druge intrigantne priče, kao što su ‘opljačkano zlato’, o kome se spekuliše dugi niz godina, porodično nasleđe koje je zaključano u sefu više decenija, kao i konfiskaciju celokupne privatne imovine kraljevske porodice”, naveli su producenti.

Producentska kuća „Volf Entertejnment“ danas je objavila trejler za film, a Vuković je istakao da će biti “dostupan na svim jezicima, zahvaljujući naprednoj tehnologiji veštačke inteligencije”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: