Podeli vest

Predsednik Saveta roditelja Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” Igor Đorđević izjavio je danas da je prva nedelja u ovoj školi nakon velike tragedije koja se desila 3. maja protekla dostojanstveno, najviše u razgovorima i da su svi roditelji saglasni sa zahtevima roditelja ove škole.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

oš vladislav ribnikar
FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ARHIVA

Đorđević je za Tanjug rekao da je broj dece koja su dolazila u školu posle srede 10. maja, kao prvog dana povratka, rastao a đaci su vreme u školi najviše proveli razgovarajući.

“Nastave nije bilo i još ne znamo kada će početi. Deca sada razgovaraju sa nastavnicima, učiteljima, pedagozima, psiholozima i naravno međusobno. Prvog dana su bili najviše zainteresovani da pričaju o onome što se desilo u školi ali drugog, trećeg dana priča je otišla u pravcu svakodnevnog života”, rekao je Đorđević.

On je potvrdio da su svi roditelji saglasni sa zahtevima koji su izneti i da pošto su zahtevi veoma raznoliki, neki mogu biti ispunjeni odmah, što se i dogodilo a za ispunjenje nekih je potrebno vreme.

“Najbitnije je da mi do kraja sledeće nedelje, kao što smo i dobili obećanje, vidimo konkretne korake i dobijemo konkretne informacije kada i na koji način možemo očekivati ispunjenje zahteva. Dakle, dali smo rok od sedam dana jer ne mogu svi zahtevi biti ispunjeni odmah, pa recimo ne možemo školu renovirati za sedam dana, ni za jedan dan od tužilaštva dobiti informacije o slučaju ubice i njegovom daljem statusu”, rekao je Đorđević.

Dodao je da roditelji očekuju da im se obrate nadležni za svaku tačku pojedinačno i kažu kada će i kako biti ispunjena.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: