Podeli vest

Binić, koji je u u FS S bio zadužen za regularnost takmičenja, za Tanjug je rekao da je ponovio tužiocu sve što je ispričao u emisiju i da je na njima sada da li će pokrenuti istragu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Sud suđenje
Foto: Pixabay

Više javno tužilaštvo u Beogradu nastaviće dalje provere na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa navodima Dragiše Binića, bivšeg člana Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, a povodom njegovih saznanja o nameštanju fudbalskih utakmica, potvrđeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

On je danas obavio informativni razgovor u svojstvu građanina u Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Binić je prošle sedmice pozvan da u svojstvu građanina postupajućem zameniku javnog tužioca da neophodna obaveštenja i informacije u vezi sa svojim saznanjima o nameštanju fudbalskih utakmica, a o kojima je govorio u emisiji “Sportlight” emitovanoj u petak, 9. septembra.

Tužilaštvo je formiralo predmet u ovom slučaju kako bi se proverili navodi izneti u pomenutoj emisiji, jer ukazuju na koruptivne radnje, saopšteno je iz tužilaštva.

Kako Tanjug saznaje Binić ništa konkretno nije rekao na današnjem informativnom razgovoru u tužilaštvu, koji je trajao oko sat i po vremena.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: