Podeli vest

Ozbiljna šteta je naneta tokom prethodne dve godine državi i sada je potrebno sanirati te probleme i dobiti dobru upravu nad Crnom Gorom, rekao je Ðukanović.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Milo Djukanović Đukanović
Foto: Shutterstock

 Crnogorski predsednik Milo Ðukanović izjavio je danas u Pragu da je najrealnije da Crna Gora krene u organizaciju vanrednih parlamentarnh izbora i dodao da je teško predvideti do čega će dovesti pregovori parlmentarne većine.

“Crnoj Gori je hitno potrebna odgovorna politička vlada. Ozbiljna šteta je naneta tokom prethodne dve godine državi i sada je potrebno sanirati te probleme i dobiti dobru upravu nad Crnom Gorom”, rekao je Ðukanović.

On tvrdi da u parlamentu ne postoji raspoloženje za formiranje nove vlade i da je realnije da se ide u organizaciju izbora da se dođe do odgovorne vlade.

“Verujem u taj scenario, prethodan period nije otreznio lidre partija da se posvete nacionalnim interesima”, kazao je Ðukanović odgovarajući na pitanja novinara, prenela je podgorička Pobjeda.

Ðukanović ima ustavni rok da do 19. septembra predloži novog mandatara, a stara parlamentarna većina, koju čine stranke pobednice na avgustovskim izborima 2020., još nemaju dogovor o formiranju nove vlade.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: