Podeli vest

Kompanija “Dunav osiguranje” preporučuje kasko osiguranje vozila koje će u potpunosti ili delimično pokriti štetu u slučaju nezgoda u periodu godine kada su padavine učestale.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

ključevi auto
Foto: Pixabay

Istraživanja potvrđuju da padavine nepovoljno utiču na nezgode u saobraćaju, a kao ključni razlozi se navode promene uslova na kolovozu, smanjena vidljivost, ali i psihofizičke funkcije vozača izazvane vlažnošću, atmosferskim pritiskom i temperaturnim promenama, navode iz “Dunav osiguranja”.
“Vodeći se visinom premije osiguranja, širinom teritorijalne pokrivenosti, brzinom naknade štete i mogućnošću ostvarivanja bonusa, u tom pogledu izdvojila se ponuda kompanije ‘Dunav osiguranje'”, ističe se u saopštenju.

Podsećaju da je osiguravajuća kompanija usmerena u potpunosti na različite zahteve vozača, pa se tako u zavisnosti od tipa i starosti vozila, ali i sume na koju se vozilo osigurava, može odabrati kasko, mini-kasko i kasko sudar osiguranje.

Takođe, bilo da je u pitanju saobraćajna nezgoda, eksplozija, oluja, poplava ili neka druga elementarna nepogoda, obest trećih lica i niz drugih opasnosti, ukoliko ste odabrali kasko ili mini kasko osiguranje, dobićete obeštećenje u meri odabrane sume osiguranja.

Sa kasko sudar osiguranjem, za koje se opredeljuju oni što žele da osiguraju svoje vozilo samo u slučaju najčešćeg rizika – saobraćanje nezgode, osigurani ste i u slučaju da je došlo do uništenja ili delimičnog oštećenja.

Očekivano, taj vid osiguranja je i najpovoljniji sa premijom već od 30 evra.

Za koju god od te tri ponude Dunav osiguranja da se opredelite, možete biti bezbrižni bilo da vas put navede na vožnju Srbijom, bilo kojom zemljom Evrope, Turske, pa čak i Rusije, kaže se u saopštenju.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ