Podeli vest

Žena iz Atlante ismejana je na društvenoj mreži nakon što je na TikToku objavila kako je pojela 48 ostriga, nakon toga tortu od rakova i predjelo od crvenog krompira dok je bila na sastanku sa jednim muškarcem.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto:Pixabay

On je navodno popio samo jedno piće jer je verovao da hrana neće biti naručivana i ostao sa njom samo da bi video kako ona jede jelo za jelom, preneo je “Njujok post”.

Navodno se izvinio da mora do toaleta pre kraja obroka, a zatim je samo napustio lokal, ostavivši je da plati račun od 184 dolara.

“Zašto je do đavola rekao da ide u toalet i više se nikada nije vratio? Ja sam ga čekala. Prošlo je 10, 20, 30 minuta”, @equanaaa, takođe poznata kao EkuanaB, rekla je svojim pratiocima u objavi posle sastanka koji je pogledalo više od dva miliona ljudi.

“Kada je došao četvrti (tanjir), gledao me je kao ludak. Nije me briga… Morala sam. Bilo je tako dobro”, istakla je ona.

Incident o kome je reč dogodio se u Fontenovoj kući ostriga – a osoblje je bilo zapanjeno kako je ona pojela toliko prirodnog afrodizijaka.

@equanaaa #hebrokeyallendofstory #fontainesoysterhouse #oysters ♬ original sound – EquanaB

“Reći ću, prošlo je mnogo vremena otkako sam videla jednu ženu da je pojela toliko mnogo”, rekla je generalni menadžer Kelsi Flenagan za Roling Ston.

“Jela je krekere i slične stvari. Ali da, pojela je sve. Prilično impresivno”, dodala je ona.

Međutim, ta situacija i nije tako neobična, naveo je list.

“Ovo nije ništa novo za nas“, rekla je Flenagan, koja je opisala EkuanuB kao zaista prijatnu i potvrdila da incident nije bio namešten.

“Bilo je prilično smešno”, navela je ona.

U videu koji je postao viralan, EkuanaB je, takođe, pokazala skrinšotove za koje je tvrdila da su poruke između nje i muškarca dok se žalila što neće da plati obrok.

“Ponudio sam se da te izvedem na piće, a ti si naručila svu tu hranu“, napisao je njen partner, pre nego što je ponudio da pokrije račun za koktele.

“Mogu da platim račun za piće”, dodao je on.

Video snimak EkuaneB, koji guta školjke nije osvojio nijednu osobu na mrežama.

Njihovi komentari se svode na to da ju je muškarac pozvao na piće, a da je ona pojela “pola okeana”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: