Podeli vest

Elektrodistribucija Srbije apeluje na građane da obrate pažnju na pokvarene i pokidane provodnike nadzemne elektroenergetske mreže koji se, usled dejstva jakog nevremena, nalaze na zemlji, rastinju ili objektima, jer još uvek mogu da budu pod naponom i opasni po život.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

nevreme
FOTO TANJUG/ NENAD MIHAJLOVIĆ

Takođe se apeluje da, ukoliko građani primete takve ili druge slične situacije, odmah o tome obaveste lokalnu Elektrodistribuciju, navedeno je danas u saopštenju Elektrodistribucije Srbije.

Kako je navedeno u saopštenju, imajući u vidu najavu novog nevremena, kao i obim i stepen oštećenja nadzemne ektroenergetske mreže u pojedinim opštinama, građani se mole i za strpljenje jer su svi kapaciteti Elektrodistribucije Srbije angažovani 24 sata dnevno na otklanjanju kvarova.

Ekipe Elektrodistribucije Srbije su od srede uveče neprekidno na terenu i intenzivno rade na sanaciji štete i kvarova koje je na teritoriji Srbije pričinilo veliko nevreme, praćeno orkanskim vetrom, jakom kišom i intenzivnom grmljavinom.

Nakon oluje u sredu, teritoriju Srbije je sinoć pogodilo još jedno snažno nevreme koje je, ponovo, izazvalo veliku štetu na distributivnoj mreži, pogotovo u Vojvodini na teritoriji Grada Novog Sada i okolnih opština, kao i na teritoriji opštine Bačka Palanka, saopštila je Elektrodistribucija Srbije.

Svi raspoloživi resursi i ekipe intenzivno rade bez prestanka na otklanjanju posledica ova dva nevremena koja su u kratkom vremenskom razmaku pogodila Srbiju, rečeno je u saopštenju.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: