Podeli vest

Britanski muzičar Elton Džon rekao je danas na svedočenju Kevinu Spejsiju za seksualni napad da je američki glumac prisustvovao njegovoj gala svečanosti u Vindzoru samo jednom.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

AP Photo/Bebeto Matthews, File

On je na suđenju u Londonu rekao da je Spejsi proveo noć u kući posle bala, jedini put kada mu je prisustvovao. Elton Džon je svedočio u korist odbrane na suđenju u Londonu putem linka iz Monaka, nakon što je njegov suprug Dejvid Furniš rekao da je Spejsi samo jednom, 2001. godine, prisustvovao godišnjoj gala svečanosti koju je pevač priredio u svom domu u Vindzoru.

Jedna od navodnih žrtava optužila je Spejsija da ga je 2004. ili 2005. godine “agresivno hvatao za međunožje” dok se vozio sa njim na taj događaj, prenosi AP.

Američki glumac, dobitnik Oskara, takođe je svedočio je da je prisustvovao događaju samo 2001.godine, a Furniš je ranije naveo da je proveravao fotografije i da je to bila jedina godina u kojoj je Spejsi prisustvovao godišnjoj gala svečanosti Eltona Džona.

Spejsi (63) se izjasnio se da nije kriv po 12 tačaka optužnice u Velikoj Britaniji. Njega tuže četvorica muškaraca za seksualne napade u periodu od 2001. do 2013. godine.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: