Podeli vest

Njena nova veb stranica, sussek.com, postoji tek tri dana, a kritike već stižu non-stop. Sada je princu Hariju i vojvotkinji Meghan dosta: oni zauzimaju čvrst stav u retkim izjavama.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Foto: Tanjug/Darryl Dyck/The Canadian Press via AP


Njihova veb stranica pravi probleme: princ Hari (39) i vojvotkinja Megan (42) su pre nekoliko dana pokrenuli svoju potpuno novu veb stranicu Sussex.com. Par promoviše svoje dobrotvorne organizacije, hvali prošle i sadašnje projekte i koristi kraljevski grb i titule. Sve ovo donelo je Saseksima mnogo kritika. Biografije Harija i Megan su previše pretenciozne i predaleke od istine, prenosi Blick.

Štaviše, žalili su se kritičari, bilo je licemerno koristiti titule vojvoda i vojvotkinja od Saseksa. „Dejlimejl“ citira izvor koji je siguran da će „imati pravih problema sa korišćenjem Saseksa. To je kraljevska titula i ako postoji i nagoveštaj komercijalizma, sajt će biti ugašen. Prosto je neverovatno da oni ne vide koliko je ovo nepristojno“. Hari i Megan su u januaru 2020. odlučili da se povuku sa dužnosti kraljevske porodice u službi krune, a zatim su emigrirali u SAD. 

Emocionalna izjava

Hari i Megan se obično suzdržavaju od javnih reakcija i gotovo nikada ne objavljuju izjave. Ali par pravi izuzetak za svoju veb stranicu. Saseksi su za britanski list „The Mirror” rekli preko svojih portparola: „Čuli smo iznova i iznova da je za nas kao par samo bitno pobeda ili poraz. Još uvek smo ovde. I dalje radimo i sledimo ono u šta verujemo, iako smo stalno izazivani i kritikovani. Nećete nas slomiti!”

Korisnici mogu pronaći sve informacije o Saseskima na Sussex.com. Ovo uključuje najnovije vesti o paru, biografije Harija i Megan i veze sa njihovom organizacijom Archevell Foundation i njihovom produkcijskom kompanijom Archevell Productions. Na početnoj stranici se navodi da veb-sajtom upravlja „Kancelarija princa Harija i Megan, vojvode i vojvotkinje od Saseksa“.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ