Er Srbija je tokom novembra prevezla ukupno 298.322 putnika, što je porast od 39 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine i 60 odsto više u poređenju sa do sada rekordnom 2019. godinom.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

air serbia
Foto: Shutterstock

U saopštenju Er Srbija navodi da je obavljeno 3.560 letova iz Beograda, Niša i Kraljeva, što je povećanje od 40 odsto u odnosu na novembar prošle godine i 54 odsto u odnosu na pretpandemijsku 2019. godinu.

Generalni direktor Er Srbije Jirži Marek rekao je da se ta avio kompanija bliži broju od četiri miliona prevezenih putnika u ovoj godini.

“Hvala vam što letite sa nama i svakodnevno nam ukazujete poverenje. Trudimo se da vam zauzvrat omogućimo još veći izbor prilikom putovanja i da vam olakšamo da brzo i lako stignete do željenih destinacija. Od 2013. godine do danas, preko 26 miliona putnika bilo je na našim letovima, a sledeći cilj nam je 30 miliona putnika”, rekao je Marek.

Dodaje se da su u novembru, koji je bio sedamnaesti uzastopni rekordni mesec Er Srbije, najpopularnije destinacije u regionu bile Podgorica i Tivat, u Zapadnoj Evropi Cirih, Pariz, Rim i Milano, dok su u široj evromediteranskoj zoni najtraženiji letovi bili do Istanbula, Atine i Barselone.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: