Podeli vest

Zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju i izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar izjavio je danas da mu je istakao mandat zbog čega će krajem meseca napustiti tu funkciju i istakao da je lažna vest da je smenjen.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

eskobar
FOTO TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIĆ/ARHIVA

“Navodni novinar je tokom vikenda pisao o mojoj smeni i povezanosti sa srpskom vladom i ja želim da kažem da je sve u tim napisima laž. Pre svega mene nije otpustio Stejt department, drugo moja supruga nije primila novac ni od jedne strane vlade.

U svakoj ambasadi u kojoj sam radio u Boliviji, Portugalu, Italiji i Srbiji, ona je kontaktirala sa ljudima bez bilo kakvog plaćanja”, rekao je Eskobar na online konferenciji za novinare. Kako je rekao lažna je i tvrdnja da je izvor za tu iz Kongresa navodeći da Kongres ne odlučuje o njegovom postavljanju.

“Ova vest se pojavila nedugo nakon što sam komunicirao sa vladom u Prištini. To je ta vrsta dezinformacija koja jednostavno nije tačna. Zahvalan sam podršci koju mi je dao Stejt department, liderima i novinarima sa kojima sam sarađivao”, rekao je Eskobar.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

No post found!