Podeli vest

Američka pevačica Bijonse objavila je svoj sedmi studijski album “Renaišance”

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Bjonse
AP Photo/Chris Pižello, File

Na albumu se nalazi 16 novih pesama, među kojima je singl “Break My Soul” koji je objavljen pre nekoliko nedelja, preneo je En-Bi-Si.

Ovo je prvi studijski album Bijonse nakon “Lemonade” iz 2016. godine, a kako je najavljeno novi album je deo “projekta u tri dela”.

Na albumu poznate RnB pevačice kao gosti su se pojavili njen suprug DŽej Zi, zatim Farel Vilijams, Najl Rodžers, Skrileks, Drejk i mnogi drugi.

Bijonse je objasnila da je ovaj album drugačiji jer se “bez vizuelnih prikaza fanovima pruža prilika da budu neograničeni u svom ekspanzivnom procesu slušanja”.

Uz dodatak albumu nalazi se beležnica u kojoj je pevačica pisala o procesu stvaranja materijala, navodeći da je imala prostor da se kreativno izrazi, te da je pronalazeći način za bekstvo tokom teškog perioda uspela da napravi preokret.

“Moja namera je bila da stvorim bezbedno mesto, mesto bez osuđivanja. Mesto gde ću biti oslobođena perfekcionizma i preteranog razmišljanja. Mesto za vrištanje, oslobađanje, osećaj slobode”, napisala je Bijonse.

Odmah posle izlaženja albuma, fanovi Bijonse su se oglasili navodeći da je ovo “njen najbolji album do sada”.

Podsećanja radi, pop zvezda Bijonse postala je prva žena sa 20 singlova koji su ušli u top 10 na Bilbordovoj listi “100”, što joj je pošlo za rukom i sa najnovijem hitom “Break My Soul” sa upravo objavljenog albuma.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: