Podeli vest

Iza kulisa se godinama govori da Ferari ima “crnu listu” poznatih kojima ne želi da prodaje svoja luksuzna vozila

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

kardašijan
Foto: Shutterstock

Svetski mediji i društvene mreže danima komentarišu glasine da je Ferari zabranio popularnim rijaliti zvezdama, sestrama Kardašijan, kupovinu bilo kog njihovog luksuznog vozila.

Španska Marka, kao i mnogi drugi, tvrdi da italijanski proizvođač automobila ima “crnu listu” poznatih ličnosti kojima je zabranjeno da kupuju automobil, a Kardašijanke su sada deo te liste.

Iz Ferarija nikada nisu potvrdili da postoji “crna lista” ljudi kojima se zabranjuje kupovina njihovog automobila. Međutim, italijanski proizvođač automobila zadržava mogućnost da “pažljivo bira ko će dobiti pristup svojim najekskluzivnijim jedinicama”.

Španska Marka tvrdi da je to samo lep naziv za “crnu listu” i podseća da je na istoj i Džastin Biber koji nije poštovao etički kodeks Ferarija.

Italijanski brend čvrsto veruje da su njihovi superautomobili umetnička dela koja ne treba ni na koji način menjati. Najlakši način da iznervirate Ferrari je modifikovanje ili prilagođavanje njegovih automobila bez pristanka, Biber je upravo to uradio.

Pevač je kupio Ferrari 458 Italia, a zatim ga je lakirao u “Electric Blue” plavu boju. Takođe je postavio je široki bodi kit iz “Liberty Walka”, a njegova najveća i neoprostiva greška je to što je čak i Ferrarijev logo na njegovom automobilu urađen u plavoj boji. Auto je zatim prodao na aukciji.

Što se Kardašijanki tie, glasine su da Ferari ne želi da se njihov stil života poistovećuje sa njihovim brendom. Drugi proizvođači automobila taj problem nisu imali, što pokazuje impozantni vozni park Kardašijanki, a među njima i roze Rolls Royce.


bilten logo
RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: