“Zimska bajka”, praznični festival, stiže 8. decembra u Savski park u Beogradu na vodi.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

BEOGRAD NA VODI
TANJUG/ LUXURY INTEGRATED/ ALEKSANDAR MATIC/ARHIVA

Prošle godine manifestaciju je posetilo više od 1,5 miliona ljudi, a i ove godine svi su pozvani da podele radost praznika i uživaju u najraskošnije dekorisanom prazničnom ambijentu kod nas, uz omiljenu muziku, široku gastronomsku ponudu, programe za najmlađe i zimski bioskop na otvorenom.

Ulaz u Zimsku bajku biće besplatan, a radno vreme od 8. decembra do 8. januara biće od 12 do 22 časa svakog dana.

Ova zimska avantura namenjena je svima – za ljubitelje leda priprema se klizalište na čak 860 kvadratnih metara sa posebnim delovima za iskusne klizače i početnike.


Zimska bajka biće otvorena 8. decembra uz zvuke trube i veliki koncert Dejana Petrovića i njegovog Big Benda, što je samo jedan od brojnih koncerata koji nas očekuju.

Uvod u njihov nastup biće paljenje novogodišnje rasvete uz nastup voljenog dečijeg hora Čarolija, a domaćin svečanog otvaranja Zimske bajke biće glumačka zvezda Anđelka Stević Šugić.

Kompletan program manifestacije biće dostupan na sajtu zimskabajka.rs i na Instagram profilu @zimskabajka_beograd.

Čak trideset dana, druga po redu Zimska bajka uveličaće najlepši i najromantičniji deo godine! Prelep ambijent Beograda na vodi, uz najlepše boje, ukuse i mirise praznika, obeležiće i ovaj decembar, kada ćemo ispratiti staru i dočekati Novu, 2024. godinu.

Dobro poznati slogan Zimske bajke i ove godine je “Magija je tu!”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ