Podeli vest

U filmu reditelja Slobodana Pešića zabeležena je prva i poslednja glavna uloga na filmu preminulog glumca Marka Živića

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

film
Foto: Pixabay

 Film “Ne igraj na Engleze” reditelja Slobodana Pešića počeće da se prikazuje u bioskopima širom Srbije od 12. maja.

Glavne uloge u filmu tumače Ivan Tomić, Daniel Sič i nedavno preminuli Marko Živić.

Ova uloga je Marku Živiću prva i poslednja glavna uloga na filmu.

Ivan Tomić, jedan od glavnih glumaca, kaže da je presrećan sam što će film napokon ugledati mrak bioskopa i što će konačno priča u koju smo krenuli pre nekoliko godina imati finale kakvo zasužuje.

“U isto vreme sam i tužan što jedan od Engleza, naš brat sa scene i iz kadra nije više sa nama. Ali sva trojica smo zajedno na platnu i radujem se što će publika moći da vidi Marka u jednoj od najzrelijih uloga koje je ostvario. Verujem da je to dovoljno za glumca, da od njega ostane svetlost u bioskopskom mraku” kazao je Tomić.

Daniel Sič je dodao da je veoma zadovoljan što će ovaj film posle tri godine najzad biti prikazan publici i vernim fanovima istoimene predstave.

“Sa ushićenjem iščekujem reakciju publike kako one koja je gledala predstavu tako i onih koji nisu uspeli da je vide. Napravili smo nešto što je drugačije. Jedino što me slama je činjenica da pored nas na poklonu neće biti naš dragi Marko sa kojim smo ?iveli na sceni i sa kojim živimo u ovom filmu” kazao je Sič.

“Ne igraj na Engleze” prati trojicu dugogodišnjih prijatelja Buleta, Piksija i Pauna koje povezuje zajednička strast prema klađenju na rezultate utakmica engleske fudbalske lige. Tokom samo jednog poluvremena, prelazeći iz komedije u dramu i nazad, neizvesnost rezultata će izbaciti nenadano na površinu sav “prljav veš” njihovog odnosa.

Pored Marka, Ivana i Daniela, ostale uloge u filmu tumače Isidora Građanin, Frano Lasić, Vesna Čipčić, Milorad Kapor, Marija Vicković, Pavle Veselinović, Mariana Aranđelović, Ðorđe Kreča i Irena Mišović.

Film “Ne igraj na Engleze” doživeo je svetsku premijeru na prošlogodišnjim 56. Filmskim susretima u Nišu, na kojem je Ivanu Tomiću dodeljena Povelja za izuzetnu mušku ulogu.


bilten logo

www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: