Podeli vest

Filmsku priča “Zlatni dečko” pogledalo je 200.000 gledalaca širom Srbije

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Film
Foto: Pixabay

 Filmska priča “Zlatni dečko” obišla je Srbiju i region, i za dva meseca od početka bioskopske distribucije, pogledalo ju je 200.000 gledalaca, saopštili su producenti.

Još od samog početka prikazivanja, stručna javnost kao i mnogobrojna publika, pozitivno je ocenila ovu uzbudljivu priču o mladom talentovanom fudbaleru, problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti postaje meta različitih interesa mnogobrojni publika je prepoznala sa velikim oduševljenjem.

Reditelj Ognjen Janković, zajedno sa scenaristima Aleksom i Vukom Ršumovićem, na filmsko platno su doneli priču o „najbitnijoj sporednoj stvari na svetu“i Denisu Markoviću, koji prolazi put od lokalnog kluba do igrača koji dnevno zarađuje milone.

Surov svet profesionalnog sportiste dočarali su Denis Murić u glavnoj ulozi, kao i Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Petar Strugar, Alisa Radaković, Ljubomir Bulajić, Jovana Gavrilović, Tihomir Stanić, Vladimir Kovačević, Strahinja Blažić i drugi.

Produkcijska kuća Fantastika Film Studio u saradnji sa Filmskim Centrom Srbije i Telekomom Srbija stoje iza ovog originalnog projekta.


bilten logo
RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: