Podeli vest

Navijači koji kupe ulaznice za meč protiv Čukaričkog sa istom ulaznicom će moći da uđu i na 172. “večiti derbi”, bez kupovine nove, saopšteno je danas iz Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

derbi
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ

“FK Crvena zvezda obaveštava javnost da će sa kupljenom ulaznicom za meč protiv Čukaričkog, navijači besplatno dobiti i ulaznicu za 172. večiti derbi. Uslov da vam ulaznica za 172. večiti derbi važi je da prisustvujete utakmici protiv Čukaričkog”, stoji u saopštenju na klupskom sajtu.

“Izabranici Vladana Milojevića će dočekati Čukarički na “Marakani” u subotu, 24. februara od 16 časova. Zvezdaši sa kupljenom kartom koja je potom i očitana na ulazu protiv Čukaričkog, time stiču pravo da im ulaznica za 172. večiti derbi postane validna. Numeracija za obe utakmice ostaje ista”, dodaje se u saopštenju.

Na sajtu je objavljeno i da su ulaznice za meč protiv Čukaričkog u onlajn prodaji od sutra u 12 časova, kao i na blagajni u petak od 10 do 18 časova, i u subotu od 10 do 16 časova. Cena ulaznica: Sever – 500 dinara, Istok – 700 dinara, Zapad – 1000 dinara, Tribina Siniša Mihajlović – 1800 dinara.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: