Podeli vest

Dva autobusa “Instituta za transfuziju krvi“ će biti smešteni na platou ispred zapadne tribine stadiona gde će zainteresovani moći da daju krv i za to će dobiti besplatne karte za utakmicu sa Fejenordom

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Shutterstock

Fudbalski klub Partizan pozivao je danas sve navijače da pokažu humanu stranu tako što će u sredu i četvrtak, 9. i 10. marta godine, dati krv.

Kako je saopšteno iz Humske, FK Partizan pozivao svoje simpatizere da krv daju u jednom od dva autobusa “Instituta za transfuziju krvi“, koji će biti smešteni na platou ispred zapadne tribine stadiona i tako pomoći u spašavanju ljudskih života.

“Svi davaoci krvi koji potvrdu dobijenu od “Instituta za transfuziju krvi“ pokažu na blagajni 1 stadiona Partizan, dobiće besplatnu ulaznicu za utakmicu 1/8 finala Lige konferencije, koju FK Partizan igra protiv FK Fejenord”, stoji u saopštenju Partizana.

Dodaje se da će davaoci krvi moći da biraju stranu stadiona sa koje će bodriti svoj klub: istok, jug ili sever.

Krv se može dati u sledećim terminima na platou ispred zapadne tribine stadiona u Humskoj u sredu, 9. marta od 10 do 18 sati i u četvrtak, 10. marta od 12 do 18 sati.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: