Podeli vest

Bratislav Gašić poručio je da će predsednik Srbije i državno rukovodstvo učiniti sve da sačuvaju mir i stabilnost.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

gašić
.FOTO TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić poručio je danas da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić i državno rukovodstvo učiniti sve da sačuvaju mir i stabilnost, ali da se Srbija neće uplašiti Kurtijevih terorista i njihovih spiskova za odstrel.

Gašić je na Kopaoniku pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice MUP i 72. specijalne brigade Vojske Srbije poručio da je siguran da dok je njih naša zemlja ne treba da bude zabrinuta oko bilo kakve vrste terorizma, ekstremizma i separatizma.

“Vidim u vašim očima svu hrabrost, spremnost, vidim i obučenost, vidim i opremljenost. Srbija je ponosna na vas, jer vidi da je svaki naš građanin bezbedan i zaštićen“, kazao je Gašić, a sapštilo resorno Ministarstvo.

Dodao je da će predsednik Srbije i državno rukovodstvo učiniti sve da se sačuva mir i stabilnost, te da nema mesta strahu od Kurtijevih terorista i njihovih spiskova za odstrel.

“Zato vas molim da svom snagom radite na vašoj obuci, na vašoj opremljenosti, da bi našu majku Srbiju sačuvali u budućnosti“, poručio je Gašić pripadnicima specijalnih jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova i Vojske Srbije, koji se nalaze na zajedničkoj vežbi.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

SAUTEMTON U PREMIJER LIGI !

Fudbaleri Sautemptona posle samo jedne sezone vratili su se u Premijer ligu Engleske, pošto su danas u finalu baraža “Čempionšipa”…