Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić pružio je podršku predsedniku Aleksandru Vučiću.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

gašić
FOTO TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIĆ

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić reagovao je na brutalno kršenje Briselskog sporazuma i pružio podršku predsedniku Aleksandru Vučiću

„Danas smo imali priliku po ko zna koji put da vidimo kako se sprovode dvostruki aršini i krši međunarodno obavezujući sporazum koji je potpisan u Briselu od strane EU i njihovog saveznika i teroriste Alјbina Kurtija. Predsednik Aleksandar Vučić ima moju punu podršku, kako mene lično, tako i svih pripadnika MUP-a. Ministarstvo unutrašnjih poslova će zaštiti sve građane Srbije i neće dozvoliti da bilo ko ugrozi njihovu bezbednost“, naveo je Gašić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se ranije danas građanima rekavši da odluka Aljbina Kurtija o imenovanju Nenada Rašića za ministra u vladi privremenih prištinskih institucija nije dobila zasluženu osudu EU.

Vučić je rekao da je EU pokazala “bedni antisrpski odnos” i da je ono što je uradio “teroristički ološ Aljbin Kurti” trebalo je da dobije zasluženu osudu EU, ali je, kako ističe, nije dobio, čime su, dodao je, prekršeni Briselski sporazum, ali i sve norme međunarodnog prava.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

uefa

UEFA: Kazna za HNS 28 000 Eura

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je danas Fudbalski savez Hrvatske sa ukupno 28.000 evra zbog incidenata navijača na…