Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić posetio je pripadnike policijskih stanica u Lebanu i Bojniku.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

GAŠIĆ LEBANE
FOTO TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić prisustvovao je danas obeležavanju 100 dana rada Vlade Republike Srbije u Lebanu i tom prilikom posetio pripadnike policijskih stanica u Lebanu i Bojniku, koji su ga informisali o stanju bezbednosti na njihovoj teritoriji.

Tokom razgovora sa starešinama i policijskim službenicima, ministar se interesovao za bezbednosne izazove sa kojima se oni suočavaju tokom rada, kao i za to šta im je potrebno kako bi bili još bolji i efikasniji u obavljanju svakodnevnih policijskih zadataka, a građanima omogućili da jednostavnije i brže ostvaruju svoja zakonom garantovana prava.

“Od prvog dana rada ove Vlade pokrenuli smo mnoge projekte, sa ciljem da unapredimo uslove u kojima radite, da modernizujemo i kompletiramo opremu, kao i da poboljšamo životni standard policajaca i njihovih porodica. Tako da, evo nakon 100 dana, neumornog rada i zalaganja Ministarstva unutrašnjih poslova, uz svesrdnu podršku predsednika Vučića i Vlade Republike Srbije, mogu sa ponosom da kažem da su rezultati već vidljivi, da raste poverenje građana u policiju, kao i da svakog dana život svih naših građana činimo bezbednim i sigurnim”, poručio je ministar Gašić.

Ministar je, iskazujući uverenje da su srpski policajci u potpunosti spremni da odgovore na sve složenije bezbednosne izazove, rizike i pretnje, podsetio na ponovno pokretanje Srednje škole unutrašnjih poslova u Sremskoj Kamenici, koja će bitno doprineti sistemskom obrazovanju i osposobljavanju mladih generacija koje odluče da ovo hrabro i časno zanimanje bude njihova budućnost.

“Nastavićemo, uporno i istrajno, da ulažemo u srpsku policiju, da renoviramo i gradimo, da unapređujemo i razvijamo kapacitete MUP-a, kako bismo unapredili uslove rada i poboljšali životni standard svih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u celoj Srbiji”, rekao je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: