Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić razgovarao je danas sa odlazećim ambasadorom Ujedinjenih Arapskih Emirata Mubarak Said Al-Daharijem o dosadašnjoj saradnji Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata u oblasti unutrašnjih poslova, saopštio je MUP.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

Gašić i ambasador Al-Dahari ocenili su da je saradnja dve zemlje na izuzetno visokom nivou i zaključili da je od obostranog interesa da se ona nastavi istim intenzitetom, navodi se u saopštenju.

“Uvek je teško kada se rastajemo sa bliskim prijateljima, posebno sa onima koji su iskreno doprineli unapređenju sveukupnih odnosa naših država. Ambasadoru Al-Dahariju želim puno uspeha u daljem radu i karijeri”, istakao je Gašić.

Ambasador Al-Dahari je zahvalio ministru na podršci koju je imao tokom svog mandata i rekao da je uveren da će se odnosi Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata dalje uspešno razvijati.

Kako se navodi, sagovornici su se saglasili da je želja obe strane da se bratski odnosi koje su uspostavili predsednici Aleksandar Vučić i Šeik Mohamed bin Zajed Al Nahjan dodatno produbljuju i zaključili da će se i u narednom periodu raditi na daljem unapređenju srpsko-emiratske saradnje na strateškom nivou.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

VUČIĆ: Ponosan na svoju Srbiju!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je nakon usvajanja rezolucije o Srebrenici u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija (UN) da je ponosan…